Actueel 

Lees hier de laatste ontwikkelingen  

Afgelopen donderdagavond 7 mei in de raadzaal van de Gemeente Beek heeft onze fractieleider Mathieu Schraven samen met andere leden van de overige fracties deelgenomen aan de de werkgroep energietransitie. Dit betekent dat iedere gemeente zelf stroom moet gaan opwekken en het gebruik van fossiele brandstoffen ( Gas, Kolen ed.) te verminderen.
Omdat de Gemeente Beek geen windmolens mag plaatsen ivm het vliegverkeer heeft de gemeente andere middelen nodig; men denkt dan aan zonnen energie.
Dit hele traject loopt al 2 jaar binnen onze gemeente. De werkgroep is op de goede weg en gaat er van uit dat het concept in juni door de hele raad wordt aangenomen.

Deze week heeft onze fractieleider 
Mathieu Schraven als begeleider vanuit de Gemeenteraad Beek zijn eerste bijeenkomst gehad via beeld-vergaderen met de jongerenraad van Beek.
Het is voor de fractie van SBB heel belangrijk om te weten of de jongeren zich prettig voelen binnen onze Gemeente en hoe ze dit samen kunnen realiseren.
SBB is er voor iedereen

5 mei dodenherdenking 2020

Fractieleider Math Schraven bezocht het oorlogsgraf van de omgekomen soldaat op de begraafplaats van Neerbeek.


                30 April 2020 

Hier een nieuw bericht van uw vertegenwoordiger ( Mathieu Schraven) in de Gemeenteraad.
Het is een moeilijke tijd voor iedereen, maatschappelijk, sociaal, economisch en niet te vergeten op gezondheid gebied.
Ik hoop dat de Corona Crisis op zijn einde loopt. 
Politiek gezien doen we ons best om binnen Beek belangrijke zaken doorgang te laten vinden via "beeldvergaderingen"en via app.
Zoals jullie weten heeft de raad vorige week de Keutelbeek fase 1b vastgelegd. SBB heeft tegen gestemd. Echter voor de duidelijkheid Niet omdat we geen Keutelbeek willen maar we zijn tegen de nieuwe voorgestelde loop. Dit kost namelijk € 800.000 meer dan onze voorkeur om de loop achter de huizen te laten lopen.
Wij zijn namelijk van mening dat je het water moet opvangen van waar het vandaan komt.

             10 april 2020 ( Goede Vrijdag )

Senioren Belang Beek neemt de paashaas in de arm.
Een beetje liefde aandacht en respect in deze verdrietige tijd.
SBB levert 300 chocolade paashaasjes aan alle bewoners, verzorgers en vrijwilligers voor Huize Fransiscus in Beek

Kennismaken

Hier kun je jezelf voorstellen en kort uitleggen wat je doet. Wat maakt jou uniek, hoe kun je je klanten helpen? Je hoeft niet veel te schrijven. Het is zelfs een goed idee om je teksten kort en simpel te houden - de meeste mensen lezen liever niet zoveel op een scherm.